Feestje op je bord

Met de zomer in het vooruitzicht voert Voeding & Fit samen met de overkoepelende beroepsvereniging campagne onder de naam “Feestje op je bord”. Met deze voorjaarscampagne dagen we iedereen uit om gezonder te eten. Door nieuwe dingen uit te proberen, plezier te hebben in de keuken en te variëren met gezonde voeding wordt verantwoord eten iedere dag een feestje. Wij inspireren tijdens deze campagne met vrolijke gerechten en gemakkelijke recepten, allemaal met de focus op méér groente en méér fruit eten.

Iedere week staat er een nieuwe uitdaging centraal gericht op een gezonder ontbijt, lunch of diner. In totaal zijn er 9 uitdagingen in deze campagne. Doe je mee?

Als je in de campagneperiode (15 april t/m 14 juni) kiest voor begeleiding door Voeding & Fit, dan krijg je een gratis kookboek van Chickslovefood. Je kunt kiezen uit: Skinny six of 5-or less. Maak dus vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek door contact op te nemen via 06 39 37 43 88 of info@voedingenfit.nl.