Voel je goed tijdens de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent voor veel mensen gezelligheid, tijd doorbrengen met familie en vrienden en lekker eten. Maar ook een overvloed in het aanbod van hapjes, drankjes en eetafspraken. Best een uitdaging als je op je gewicht let. Daarom voer ik samen met de overkoepelende beroepsvereniging de campagne ‘Borrel, Bubbel, Bruis!’ over bewuste keuzes maken in een decembermaand vol overvloed.

Met kleine veranderingen kun je er iedere dag voor kiezen om jezelf fijner, gezonder en energieker te voelen. Zelfs -of misschien wel juíst – tijdens de feestdagen. Ik laat je graag zien dat genieten en gezond hand-in-hand kunnen gaan. Daarom deel ik gedurende de campagne op mijn Facebookpagina tips en recepten van gezonde borrelhapjes en feestelijke, bruisende drankjes zonder alcohol. Je goed voelen tijdens en na de feestdagen? Het kan!