Ervaringen

“Ik kom nu al een jaar bij Lianne en ik ervaar onze gesprekken als zeer fijn en persoonlijk. Lianne is op de hoogte van wat er speelt in je leven en heeft naast je voedingspatroon ook interesse voor datgene waar je mee zit. Het fijne aan onze gesprekken vind ik dat Lianne mij de ruimte geeft om zelf met input te komen en te kijken wat er bij mij past. Nu dat ik zwanger ben en voeding nog belangrijker is, heeft ze mij uitstekend begeleid in het zoeken naar een goeie balans tussen voedzaam en vullend eten. Ik kan Voeding & Fit aanraden als je op zoek bent naar iemand die je begeleidt in jouw leefstijl en niet op zoek bent naar een snel dieet!”
Saffira, 28 jaar

“Het fijne aan de begeleiding van Lianne vind ik dat ze je steeds zelf laat nadenken over de gezondere keuzes die je kan maken. Hierdoor werk je aan gedragsverandering.
Met kleine stapjes lukt het om eetgewoonten blijvend te veranderen. Lianne helpt je om realistische doelen te stellen en is motiverend en betrokken in de begeleiding! “
Caroline, 42 jaar

“Ik ben een vrouw van 25 jaar en heb ongeveer een halfjaar Lianne als begeleider mogen hebben. Tijdens de gesprekken met Lianne voelde ik me gehoord en begrepen. Niks was vreemd en alles was bespreekbaar. De begeleiding was open en transparant. Er was altijd inbreng voor mijn eigen wensen en ideeën. Dit was voor mij erg belangrijk. Ik heb zelf al aardig wat kennis over gezondheid, maar Lianne heeft mij alsnog veel bijgebracht over dit onderwerp en heeft mij geleerd hoe je gewoontes op een natuurlijke en positieve manier kunt aanpakken. Een manier die pas bij JOU. Tijdens de begeleiding wordt veel aandacht besteed aan je doelen, hier wordt dan ook regelmatig op teruggeblikt. Dit motiveert en inspireert. Ik ben erg blij met de begeleiding die ik gehad heb bij Voeding & Fit en zal Lianne als begeleider ook aan iedereen aanraden.”

“Met een breed scala aan vragen en uitdagingen kwam ik bij Lianne terecht. Al in enkele gesprekken kregen we goed zicht op welke factoren mijn eetgedrag beïnvloedden. Daarbij vroeg Lianne op een hele prettige manier door, zodat we werkelijk bij de kern kwamen van wat er aan gaande was. Door haar openheid voelde ik me heel veilig bij haar, waardoor onze gesprekken verder reikten dan alleen de voeding. Met haar grote betrokkenheid, professionaliteit en expertise heeft ze me ontzettend goed begeleid naar een gezonde vegan life style. Waar ik nog steeds de vruchten van pluk!

Het resultaat: dankzij Lianne’s begeleiding heb ik veel meer rust in mijn eetgedrag gekregen. Gezonder, op gezette tijden en meer (!) eten waardoor ik me veel vitaler voel en slanker ben. Ook mijn bloedsuikerspiegel is stabiel na jaren van wiebeligheid. Eindelijk gewoon weer op pad zonder een voorraadje druivensuiker in mijn zak. Een grote verrassing was dat ik het veel minder vaak koud heb. Geen extra truien, sjaals en elektrische deken meer. Maar een goedwerkend, zelf-verwarmend lichaam.”
Vrouw, 39 jaar

“Door de hulp van Lianne een goed inzicht gekregen over hoe eten effect heeft op je gezondheid maar ook op je lijf. Ik denk nu na over hetgeen ik eet en maak de keuze om bewust iets wel of niet te eten. Haar uitleg is helder en duidelijk en ze geeft je de ruimte om de dingen die voor jou belangrijk zijn te veranderen. Door haar hulp ga ik nu ook fitter en energieker door de overgang. ”
Crystal, 54 jaar

“Ik heb hulp gezocht bij Voeding & Fit omdat ik moeite heb om alles alleen te regelen qua voeding en gezondheid. Ik heb vaak niet het gevoel dat ik vol zit, dus dan eet ik al gauw te veel. En ik werd weer te zwaar en dan krijg ik de gedachte van laat maar het lukt toch niet meer om af te vallen. Ik heb namelijk meerdere afvalpogingen gedaan o.a. met shakes en dat wilde ik niet meer doen.

De persoonlijke begeleiding vond ik erg fijn en Lianne vroeg regelmatig hoe het ging met mij. De afgelopen maanden heb ik heel veel geleerd op het gebied van voeding en wat ik allemaal mag en kan eten om toch een gezonde levensstijl aan te houden. Door de gesprekken kwam ik er namelijk ook achter dat ik meer ongezond at dan ik zelf in de gaten had.

Ik heb in overleg gekozen om af en toe wel gewoon te genieten van bijvoorbeeld patat of wat anders. Hierdoor hou ik het juist langer vol om de overige dagen netjes aan mijn schema te houden. Ik heb af en toe wel dat ik terugval in mijn oude gewoontes. Het is belangrijk dat ik dan weer voor ogen hou waarom ik gezonder wil leven en wat mijn uiteindelijke doel is. Wat ik nooit had verwacht is dat als ik gezonder zou eten al zou afvallen. Ik raad de begeleiding van Voeding & Fit aan, omdat ze echt kijkt wie je als persoon bent en daarin haar begeleiding op afstemt.”
Rinske, 40 jaar

“Ik heb een traject van 5 maanden gevolgd bij Lianne.
Zij heeft mij geleerd te letten op gezonde voeding en voldoende eetmomenten op een dag. Ook heb ik van haar een beweegprogramma gekregen.
Ik vond haar werkwijze zeer zorgvuldig, toegankelijk en prettig. Lianne heeft kennis van zaken, is motiverend op een fijne manier. Ze komt naast je staan.
Van harte aanbevolen!
Om je gewicht gezond te krijgen en te houden, te genieten van gezond eten en goede eetmomenten, te leren welke voedingsstoffen voor jou, in jouw situatie onmisbaar zijn.”
Ineke, 57 jaar