Ervaringen

“Door de hulp van Lianne een goed inzicht gekregen over hoe eten effect heeft op je gezondheid maar ook op je lijf. Ik denk nu na over hetgeen ik eet en maak de keuze om bewust iets wel of niet te eten. Haar uitleg is helder en duidelijk en ze geeft je de ruimte om de dingen die voor jou belangrijk zijn te veranderen.
Door haar hulp ga ik nu ook fitter en energieker door de overgang.”
Crystal, 54 jaar

“Lianne is een betrokken voedingsconsulent die weet waar ze over praat. Ik heb dingen geleerd die ik nooit wist. Denk hierbij aan hormoonhuishouding, aan het belang van het eten van bijvoorbeeld vezels en de tijden van eten.
Lianne heeft me geleerd hoe ik op een gezonde manier gewicht kan verliezen en hoe ik mijn gewenste gewicht zal kunnen behouden. De integere en open manier van omgang ervaarde ik als zeer prettig.”
Leonard, student

“Ik heb een traject van 5 maanden gevolgd bij Lianne.
Zij heeft mij geleerd te letten op gezonde voeding en voldoende eetmomenten op een dag. Ook heb ik van haar een beweegprogramma gekregen.
Ik vond haar werkwijze zeer zorgvuldig, toegankelijk en prettig. Lianne heeft kennis van zaken, is motiverend op een fijne manier. Ze komt naast je staan.
Van harte aanbevolen!
Om je gewicht gezond te krijgen en te houden, te genieten van gezond eten en goede eetmomenten, te leren welke voedingsstoffen voor jou, in jouw situatie onmisbaar zijn.”
Ineke, 57 jaar