Ervaringen

“Door de hulp van Lianne een goed inzicht gekregen over hoe eten effect heeft op je gezondheid maar ook op je lijf. Ik denk nu na over hetgeen ik eet en maak de keuze om bewust iets wel of niet te eten. Haar uitleg is helder en duidelijk en ze geeft je de ruimte om de dingen die voor jou belangrijk zijn te veranderen.
Door haar hulp ga ik nu ook fitter en energieker door de overgang.”
Crystal, 54 jaar

“Ik heb hulp gezocht bij Voeding & Fit omdat ik moeite heb om alles alleen te regelen qua voeding en gezondheid. Ik heb vaak niet het gevoel dat ik vol zit, dus dan eet ik al gauw te veel. En ik werd weer te zwaar en dan krijg ik de gedachte van laat maar het lukt toch niet meer om af te vallen. Ik heb namelijk meerdere afvalpogingen gedaan o.a. met shakes en dat wilde ik niet meer doen.

De persoonlijke begeleiding vond ik erg fijn en Lianne vroeg regelmatig hoe het ging met mij. De afgelopen maanden heb ik heel veel geleerd op het gebied van voeding en wat ik allemaal mag en kan eten om toch een gezonde levensstijl aan te houden. Door de gesprekken kwam ik er namelijk ook achter dat ik meer ongezond at dan ik zelf in de gaten had.

Ik heb in overleg gekozen om af en toe wel gewoon te genieten van bijvoorbeeld patat of wat anders. Hierdoor hou ik het juist langer vol om de overige dagen netjes aan mijn schema te houden. Ik heb af en toe wel dat ik terugval in mijn oude gewoontes. Het is belangrijk dat ik dan weer voor ogen hou waarom ik gezonder wil leven en wat mijn uiteindelijke doel is. Wat ik nooit had verwacht is dat als ik gezonder zou eten al zou afvallen. Ik raad de begeleiding van Voeding & Fit aan, omdat ze echt kijkt wie je als persoon bent en daarin haar begeleiding op afstemt.”
Rinske, 40 jaar

“Lianne is een betrokken voedingsconsulent die weet waar ze over praat. Ik heb dingen geleerd die ik nooit wist. Denk hierbij aan hormoonhuishouding, aan het belang van het eten van bijvoorbeeld vezels en de tijden van eten.
Lianne heeft me geleerd hoe ik op een gezonde manier gewicht kan verliezen en hoe ik mijn gewenste gewicht zal kunnen behouden. De integere en open manier van omgang ervaarde ik als zeer prettig.”
Leonard, student

“Ik heb een traject van 5 maanden gevolgd bij Lianne.
Zij heeft mij geleerd te letten op gezonde voeding en voldoende eetmomenten op een dag. Ook heb ik van haar een beweegprogramma gekregen.
Ik vond haar werkwijze zeer zorgvuldig, toegankelijk en prettig. Lianne heeft kennis van zaken, is motiverend op een fijne manier. Ze komt naast je staan.
Van harte aanbevolen!
Om je gewicht gezond te krijgen en te houden, te genieten van gezond eten en goede eetmomenten, te leren welke voedingsstoffen voor jou, in jouw situatie onmisbaar zijn.”
Ineke, 57 jaar