Nieuws

Vanaf januari 2019 nieuw bij Voeding & Fit!

7-12-2018 – Vanaf 1 januari 2019 biedt Voeding & Fit naast losse vervolgconsulten ook pakketten aan. Kijk hier voor de pakketten en kies het pakket dat het beste bij je past. Ter introductie geef ik in januari 10% korting op de pakketten, uitgezonderd de nazorgpakketten. Dus maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en start in januari!

Overgewicht, alcoholgebruik en roken terugdringen met Nationaal Preventieakkoord

23 november 2018 – Het Nationaal Preventieakkoord bestaat uit afspraken en maatregelen tussen het ministerie van VWS en maatschappelijke organisaties en bedrijven om overgewicht, alcoholgebruik en roken terug te dringen.  Voeding & Fit draagt graag haar steentje bij aan het verminderen van overgewicht.
Meer weten? Klik hier om het Preventieakkoord te lezen op de Rijksoverheid website.

Campagne ‘Lekker belangrijk’

12 november 2018 – Met de feestdagen in het vooruitzicht voert Voeding & Fit samen met de overkoepelende beroepsvereniging campagne onder de naam ‘Lekker Belangrijk’. Lees hier wat de campagne inhoudt.

Voedings- en beweegadvies op maat

31 oktober 2018 – Voeding & Fit staat in de Ede Stad met een leuk interview. Ben je benieuwd? Lees hier het artikel.

Nieuwe wet tegen teveel vitamine B6

1 oktober 2018 – In de Warenwet staat dat er voortaan niet meer dan 21 milligram vitamine B6 in voedingssupplementen mag zitten. Bij normale voeding krijg je niet teveel binnen. Als je teveel vitamine B6 binnen krijgt, kunnen er zenuwen in je handen en voeten aangetast worden. Meer weten? Klik hier om naar de website van het Voedingscentrum te gaan.

Nieuwe voedingsnormen vitamines en mineralen volwassenen

18 september 2018 – De Gezondheidsraad heeft de voedingsnormen voor vitamines en mineralen voor volwassenen aangepast. Dit geldt voor vitamine A, thiamine, riboflavine, niacine, calcium, kalium, magnesium en ijzer. De adviezen van de Schijf van Vijf veranderen niet. Je krijgt voldoende vitamines en mineralen binnen als je volgens de Schijf van Vijf eet. Meer weten? Klik hier om website van het Voedingscentrum te gaan.

Voeding & Fit gaat van start!

17 september 2018 – Na maanden van voorbereiding gaat op 17 september 2018 Voeding & Fit van start. Ik hoop dat veel mensen de weg naar mij gaan vinden en dat ik ze waardevolle adviezen kan geven over voeding, leefstijl en gezondheid. Ik heb er zin in!