Over Lianne

Mijn naam is Lianne Wikkerink-Ketelaars, gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent en voedingsdeskundige met een fysiotherapie achtergrond. Ik ben sinds augustus 2018 trotse eigenaar van Voeding & Fit en werkzaam in Ede en omstreken als ambulant gewichtsconsulent. Dat wil zeggen dat ik geen praktijkruimte heb, maar dat ik bij je thuis kom. Ik doe dit onopvallend, zonder reclame uitingen op mijn fiets of auto.

Ik ben getrouwd, heb twee volwassen kinderen en woon in Ede. Ik wil graag fit blijven en gezond oud worden, daarom zorg ik goed voor mijn lijf. Ik eet gevarieerde en gezonde voeding, zonder pakjes en zakjes en geniet elke dag van zelfgemaakte, gezonde tussendoortjes. Daarnaast beweeg en sport ik graag. Ik doe aan hardlopen, fitness, wandelen en yoga.

Mijn motivatie

Steeds meer mensen hebben overgewicht of krijgen chronische ziekten. Ze willen gezonder leven, alleen weten ze vaak niet hoe of houden het niet vol. Ook willen ze graag snel en makkelijk afvallen met blijvend resultaat. Zo werkt het helaas niet. Wat wel werkt en waar ik je mee kan helpen is het veranderen van je eetgedrag en het aanleren van een gezonde leefstijl. Hiermee krijg je grip op je gewicht en kun je chronische ziekten voorkomen. Ik deel graag mijn kennis over voeding, bied je structuur, een luisterend oor en een stok achter de deur. Als je je door mijn begeleiding fit en beter in je lijf voelt, dan ben ik blij. Daar doe ik het voor!

Achtergrond naam en logo Voeding & Fit

De naam Voeding & Fit staat voor met voeding fit(ter) worden. De juiste voeding binnen krijgen is namelijk een belangrijke stap naar gezonder gewicht en om je fit te voelen. Fit slaat ook op in beweging zijn om zo gezond te blijven.

In het logo zie je een boom met wortels. De boom staat voor balans, kracht en vitaliteit en de wortels voor voeding. De vlinder slaat op het proces van verandering in leefstijl, vergelijkbaar met het veranderen van een rups in een vlinder.

Logo voeding en fit slogan