Over Lianne

Graag stel ik mezelf aan je voor. Mijn naam is Lianne Wikkerink-Ketelaars. Ik ben getrouwd, heb twee volwassen kinderen en woon in Ede.

Lianne Wikkerink-Ketelaars

Uit eigen ervaring weet ik wat het is om dagelijks stress rondom eten & je gewicht te ervaren. Jarenlang ben ik aan mezelf voorbij gerend en negeerde ik de signalen & behoeftes van mijn lichaam, waardoor ik niet lekker in mijn vel zat, altijd moe was en dagelijks bezig was met eten & mijn gewicht (in mijn geval ondergewicht). Uiteindelijk kreeg ik een burn-out. Door goed voor mezelf te zorgen, ervaar ik nu eetrust, meer energie, veerkracht, levensplezier en een lichaam waar ik me goed bij voel. Hierdoor kan ik mijn energie steken in de dingen die echt belangrijk voor me zijn. Dat gun ik jou ook!

Mijn achtergrond

Vanuit mijn interesse in mensen helpen en bewegen, heb ik een paar jaar gewerkt als fysiotherapeut. Daarna ben ik als secretaresse gaan werken.

Na mijn burn-out heb ik de keuze gemaakt om mijn hart te volgen en van mijn passie voor leefstijl & vrouwengezondheid mijn werk te maken. Daarom heb ik een opleiding tot gewichtsconsulent en leefstijlcoach gevolgd en in 2018 Voeding & Fit opgericht. Daar ben ik nog elke dag dankbaar voor!

Kwaliteit

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) en de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Dit houdt onder andere in dat ik een erkend diploma Leefstijlcoach en Gewichtsconsulent heb, een bij- en scholingsplicht heb (leuk voor mij!) en dat veel zorgverzekeraars de begeleiding (deels) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering (leuk voor jou!).

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Achtergrond logo Voeding & Fit

In het logo zie je een boom met wortels. De boom staat voor balans, veerkracht en vitaliteit en de wortels voor voeding. De vlinder slaat op het proces van verandering in leefstijl, vergelijkbaar met het veranderen van een rups in een vlinder.

Voeding & Fit de weg naar bewust eten en leven gewichtsconsulent