Over Lianne

Graag stel ik mezelf aan je voor. Mijn naam is Lianne Wikkerink-Ketelaars. Ik ben getrouwd, heb twee volwassen kinderen en woon in Ede.

Ik wil graag gezond oud worden en fit blijven. Daarom probeer ik elke dag goed voor mezelf te zorgen. Dat doe ik door gevarieerd te eten, te koken zonder pakjes & zakjes en mijn eigen tussendoortjes te maken, waar ik elke dag van geniet. Ook verwen ik mezelf regelmatig met minder voedzaam eten, zoals een lekker stuk appeltaart met slagroom. Heerlijk! Daarnaast beweeg en sport ik graag, liefst in de natuur.

Lianne Wikkerink-Ketelaars

Mijn achtergrond

Vanuit mijn interesse in mensen helpen en bewegen, heb ik een paar jaar gewerkt als fysiotherapeut. Daarna ben ik als secretaresse gaan werken. Gaandeweg ben ik mezelf steeds meer gaan verdiepen in voeding, beweging, gedrag en gezondheid, omdat daar mijn grote passie ligt en heb ik met veel plezier de opleiding tot voedingsdeskundige, gewichtsconsulent gevolgd en afgerond. Momenteel volg ik een registeropleiding tot leefstijlcoach, een prachtige ontdekkingsreis!

In 2018 heb ik Voeding & Fit opgericht en ben eerst begonnen met het begeleiden van mensen aan huis. Sinds 2020 werk ik in mijn eigen praktijkruimte op een prachtige locatie aan de Stationsweg in Ede. Het gebouw heet Silva Sanat, dat betekent helend bos. Een toepasselijke naam, die aansluit bij mijn missie om vrouwen bij te dragen aan de gezondheid het welzijn van vrouwen.

Kwaliteit

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Dit houdt onder andere in dat ik een erkend diploma Gewichtsconsulent heb, een bijscholingsplicht heb (leuk voor mij!) en dat veel zorgverzekeraars de begeleiding (deels) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering (leuk voor jou!).

Achtergrond logo Voeding & Fit

De naam Voeding & Fit staat voor met voeding fit(ter) worden. De juiste voeding binnen krijgen is namelijk een belangrijke stap naar gezonder gewicht en om je fit te voelen. Fit slaat ook op in beweging zijn om zo gezond te blijven.

In het logo zie je een boom met wortels. De boom staat voor balans, kracht en vitaliteit en de wortels voor voeding. De vlinder slaat op het proces van verandering in leefstijl, vergelijkbaar met het veranderen van een rups in een vlinder.

Voeding & Fit de weg naar bewust eten en leven gewichtsconsulent