Over Lianne

Mijn naam is Lianne Wikkerink-Ketelaars. Ik werk als BGN-gewichtsconsulent en voedingsdeskundige en heb een fysiotherapie achtergrond. Sinds 2018 ben ik trotse eigenaar van Voeding & Fit uit Ede.

Ik begeleid volwassenen naar een gezonde leefstijl en blijvend gezonder gewicht. Daarnaast zet ik me in voor het welzijn van vrouwen, zodat ze energiek door de overgang gaan.

Ik ben getrouwd, heb twee volwassen kinderen en woon in Ede. Ik wil graag gezond en fit oud worden, daarom zorg ik goed voor mijn lijf. Dat doe ik door bewust te eten en leven. Niet vullen, maar voeden is mijn motto. Ik kook zonder pakjes & zakjes en geniet elke dag van zelfgemaakte, gezonde tussendoortjes. Ook verwen ik mezelf regelmatig met minder gezonde voeding, zoals een lekker stuk appeltaart met slagroom! Daarnaast beweeg en sport ik graag. Ik doe aan hardlopen, wandelen, fitness en yoga.

Mijn missie

Mijn missie is mensen gezonder maken met voeding en leefstijl.

Mijn motivatie

Iedereen wil graag gezond en fit oud worden. Alleen door ongezonde eetgewoontes, te weinig bewegen en te weinig ontspanning krijgen steeds meer mensen overgewicht en chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten en diabetes.

Ik gun je een lang, vitaal en vrolijk leven. Daarom deel ik graag mijn kennis, bied je structuur, een luisterend oor en een stok achter de deur. Als jij je door mijn begeleiding gezond, fit en blij in je lijf voelt, dan ben ik tevreden. Daar doe ik het voor!

Zoek je persoonlijke begeleiding of advies en ga je graag samen met mij aan de slag?

Neem dan contact op via 06 39 37 43 88 of info@voedingenfit.nl.

Eet, leef en geniet!

Achtergrond naam en logo Voeding & Fit

De naam Voeding & Fit staat voor met voeding fit(ter) worden. De juiste voeding binnen krijgen is namelijk een belangrijke stap naar gezonder gewicht en om je fit te voelen. Fit slaat ook op in beweging zijn om zo gezond te blijven.

In het logo zie je een boom met wortels. De boom staat voor balans, kracht en vitaliteit en de wortels voor voeding. De vlinder slaat op het proces van verandering in leefstijl, vergelijkbaar met het veranderen van een rups in een vlinder.

Logo voeding en fit slogan