Over Lianne

Mijn naam is Lianne Wikkerink-Ketelaars, gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent en voedingsdeskundige met een fysiotherapie achtergrond. Ik ben sinds augustus 2018 trotse eigenaar van Voeding & Fit en werkzaam in Ede en omgeving als ambulant gewichtsconsulent. Dat wil zeggen dat ik geen praktijkruimte heb, maar dat ik bij je thuis kom.

Ik begeleid mensen met veel plezier naar een blijvende leefstijlverandering vanuit hun eigen kracht. Als mensen zich door mijn begeleiding gezonder en/of fitter voelt, dan ben ik blij. Daar doe ik het voor!

Ik ben geïnteresseerd in voeding, leefstijl en gezondheid. Gezond oud worden en de overgang hebben mijn speciale aandacht. Daarom richt ik me op vrouwen in de overgang, 50-plussers en ouderen. Ik wil mensen bewust maken dat een gezondere leefstijl bijdraagt aan het verminderen van overgangsklachten en ouderdomsziekten.

Wat betreft de overgang wil ik graag de taboesfeer doorbreken en vrouwen in de overgang het begrip en de aandacht geven die ze verdienen. Er is volgens mij ook een gebrek aan kennis over de overgang. Vrouwen hebben zelf vaak niet in de gaten dat ze in de overgang zitten. Dat heb ik zelf ook ervaren rond mijn 42ste. Ik wist toen niet dat ik in de overgang zat, dacht dat het iets was voor vrouwen rond de 50 jaar en had dit graag geweten. Dat motiveert mij om vrouwen in de overgang meer kennis en inzicht over wat de overgang inhoudt, zodat ze energiek door de overgang gaan, een nieuwe balans vinden en genieten van deze levensfase vol nieuwe mogelijkheden.

Achtergrond logo

De naam Voeding & Fit staat voor met voeding fit(ter) worden. De juiste voeding binnen krijgen is namelijk een belangrijke stap om op gezond gewicht te komen. Zonder streng dieet maar met kleine aanpassingen en door bewustwording. Fit slaat ook op in beweging blijven om zo gezond te blijven.

In het logo zie je een boom met wortels. De boom staat voor balans, kracht en vitaliteit en de wortels voor voeding. De vlinder slaat op het proces van verandering in leefstijl, vergelijkbaar met het veranderen van een rups in een vlinder.

Logo voeding en fit slogan