Over Lianne

Graag stel ik mezelf aan je voor. Mijn naam is Lianne Wikkerink-Ketelaars. Ik ben getrouwd, heb twee volwassen kinderen en woon in Ede. Ik wil graag fit blijven en gezond oud worden, daarom zorg ik goed voor mijn lijf.  ‘Niet vullen, maar voeden’ is mijn motto. Ik kook zonder pakjes & zakjes en geniet elke dag van zelfgemaakte, gezonde tussendoortjes. Ook verwen ik mezelf regelmatig met minder voedzaam eten, zoals een lekker stuk appeltaart met slagroom. Heerlijk! Daarnaast beweeg en sport ik graag, liefst in de natuur.

Mijn missie is mensen gezonder maken met voeding en leefstijl. Samen met jou ontdek ik graag wat de onderliggende reden is van je huidige leef- en eetgedrag en welke verandering(en) je nodig hebt om gezonder en energieker te worden. Mijn focus ligt niet op afvallen en uiterlijk, maar op gezonder leef- en eetgedrag en lichaamsacceptatie.

Ik gun je een lang, vitaal en vrolijk leven. Daarom deel ik graag mijn kennis, bied je structuur, een luisterend oor en een stok achter de deur. Als jij je door mijn begeleiding gezond, fit en blij in je lijf voelt, dan ben ik tevreden. Daar doe ik het voor!

Kwaliteit

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Dit houdt onder andere in dat ik een erkend diploma heb, een bijscholingsplicht heb en dat veel zorgverzekeraars de begeleiding (deels) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering.

Eet, leef en geniet!