Over Lianne

Mijn naam is Lianne Wikkerink-Ketelaars, gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent en voedingsdeskundige met een fysiotherapie achtergrond. Ik ben sinds augustus 2018 trotse eigenaar van Voeding & Fit en werkzaam in Ede en omstreken als ambulant gewichtsconsulent. Dat wil zeggen dat ik geen praktijkruimte heb, maar dat ik bij je thuis kom.

Door ongezonde eetgewoontes, te weinig bewegen en rust krijgen steeds meer mensen overgewicht en chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten en diabetes. Hierdoor wordt je beperkt, waardoor je minder fit en gezond blijft. Daarom begeleid ik je graag naar een gezondere leefstijl en een blijvend gezond gewicht, zodat je je fitter en beter in je lijf voelt. Daar doe ik het voor!

Achtergrond logo

De naam Voeding & Fit staat voor met voeding fit(ter) worden. De juiste voeding binnen krijgen is namelijk een belangrijke stap om op blijvend gezond gewicht te komen en meer energie te krijgen. Zonder streng dieet maar met kleine aanpassingen en door bewustwording. Fit slaat ook op in beweging blijven om zo gezond te blijven.

In het logo zie je een boom met wortels. De boom staat voor balans, kracht en vitaliteit en de wortels voor voeding. De vlinder slaat op het proces van verandering in leefstijl, vergelijkbaar met het veranderen van een rups in een vlinder.

Logo voeding en fit slogan