Over Lianne

Graag stel ik mezelf aan je voor. Mijn naam is Lianne Wikkerink-Ketelaars. Ik ben getrouwd, heb twee volwassen kinderen en woon in Ede.

Ik wil graag gezond en fit blijven, daarom zorg ik goed voor mijn lijf.  ‘Niet vullen, maar voeden’ is mijn motto. Ik kook zonder pakjes & zakjes en geniet elke dag van zelfgemaakte, gezonde tussendoortjes. Ook verwen ik mezelf regelmatig met minder voedzaam eten, zoals een lekker stuk appeltaart met slagroom. Heerlijk! Daarnaast beweeg en sport ik graag, liefst in de natuur.

Ik gun je een lang, vitaal en vrolijk leven. Daarom deel ik graag mijn kennis, bied je structuur, een luisterend oor en een steuntje in de rug. Als jij door mijn begeleiding meer eetplezier ervaart en je gezond, fit en blij in je lijf voelt, dan ben ik tevreden. Daar doe ik het voor!

Mijn achtergrond

Vanuit mijn interesse in mensen helpen en bewegen, heb ik een paar jaar gewerkt als fysiotherapeut. Gaandeweg ben ik mezelf steeds meer gaan verdiepen in voeding en leefstijl. Hierdoor ervaar ik elke dag de voordelen van een gezonde leefstijl. Dat wil ik anderen ook laten ervaren. Daarom heb ik met veel plezier de opleiding tot voedingsdeskundige en gewichtsconsulent gevolgd.

Kwaliteit

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Dit houdt onder andere in dat ik een erkend diploma Gewichtsconsulent heb, een bijscholingsplicht heb (leuk voor mij!) en dat veel zorgverzekeraars de begeleiding (deels) vergoeden vanuit de aanvullende verzekering (leuk voor jou!).

“Voor het kennen van de weg
Moeten we gewoon op weg
Je dingen doen
Liefst met plezier
(dat hoeft niet daar,
je kan ’t ook Hier)
Heel simpel op de Poeh-manier
Maar ga niet zoeken naar de weg
Want je zal zien, dan is hij weg!

Ik ben ik
En jij bent jij
Dat weten we allebei
Maar als je nu de dingen doet
De dingen die jij kan
Dan vind je heus de weg vanzelf
En de weg komt achter je an!”

-Winnie de Poeh- 

Achtergrond logo Voeding & Fit

De naam Voeding & Fit staat voor met voeding fit(ter) worden. De juiste voeding binnen krijgen is namelijk een belangrijke stap naar gezonder gewicht en om je fit te voelen. Fit slaat ook op in beweging zijn om zo gezond te blijven.

In het logo zie je een boom met wortels. De boom staat voor balans, kracht en vitaliteit en de wortels voor voeding. De vlinder slaat op het proces van verandering in leefstijl, vergelijkbaar met het veranderen van een rups in een vlinder.

Voeding & Fit de weg naar bewust eten en leven gewichtsconsulent