Over Lianne

Mijn naam is Lianne Wikkerink-Ketelaars, BGN-gewichtsconsulent, voedingsdeskundige en sinds 2018 trotse eigenaar van Voeding & Fit uit Ede.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als fysiotherapeute, daarna heb ik jaren als secretaresse gewerkt. Uiteindelijk heb ik besloten om mijn hart te volgen en van mijn passie voor voeding, beweging en gezondheid mijn werk te maken. Dat doe ik met veel plezier!

Ik ben getrouwd, heb twee volwassen kinderen en woon in Ede. Ik wil graag fit blijven en gezond oud worden, daarom zorg ik goed voor mijn lijf. Dat doe ik door bewust te eten en leven. Niet vullen, maar voeden is mijn motto. Ik kook zonder pakjes & zakjes en geniet elke dag van zelfgemaakte, gezonde tussendoortjes. Ook verwen ik mezelf regelmatig met minder gezonde voeding, zoals een lekker stuk appeltaart met slagroom! Daarnaast beweeg en sport ik graag. Ik doe aan hardlopen, wandelen, fitness en yoga.

Mijn motivatie

We worden steeds ouder en willen natuurlijk graag gezond oud worden. Alleen door ongezonde eetgewoontes, te weinig bewegen en te weinig rust krijgen steeds meer mensen overgewicht en chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten en diabetes.

Met de juiste voeding, een gezonde leefstijl en verandering van je eetgedrag kun je grip krijgen op je gewicht en de kans op ziekten verkleinen.

Ik gun je een lang, vitaal en vrolijk leven. Daarom deel ik graag mijn kennis, bied je structuur, een luisterend oor en een stok achter de deur. Als je je door mijn begeleiding gezond, fit en blij in je lijf voelt, dan ben ik tevreden. Daar doe ik het voor.

Eet, leef en geniet!

Achtergrond naam en logo Voeding & Fit

De naam Voeding & Fit staat voor met voeding fit(ter) worden. De juiste voeding binnen krijgen is namelijk een belangrijke stap naar gezonder gewicht en om je fit te voelen. Fit slaat ook op in beweging zijn om zo gezond te blijven.

In het logo zie je een boom met wortels. De boom staat voor balans, kracht en vitaliteit en de wortels voor voeding. De vlinder slaat op het proces van verandering in leefstijl, vergelijkbaar met het veranderen van een rups in een vlinder.

Logo voeding en fit slogan