Over Voeding & Fit

Voeding & Fit is een praktijk voor voedingsadvies & leefstijlcoaching en begeleidt volwassen die willen werken aan een gezondere leefstijl, zodat ze zich gezond, fit en blij in hun lijf voelen. Dit doe ik aan de hand van de stap-voor-stapmethode BE STRONG. Naast persoonlijke begeleiding geef ik workshops.

Met een gezonde leefstijl bedoel ik een goede balans in eten, bewegen, ontspannen, slapen, stressmanagement, je lichaam én geest. Want je kunt bijvoorbeeld nog zo gezond eten, als je constant stress ervaart raakt je lichaam uit balans en voel je je niet fit. Dus goed zorgen voor jezelf en gelukkig zijn met jezelf, je lijf en je leven.

Als extraatje besteed ik in mijn praktijk aandacht aan de overgang. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om meer kennis en inzicht te hebben over de overgang, zodat je overgangsklachten eerder (h)erkent en hierdoor gezond en fit blijft voor, tijdens en na de overgang. Ik gun je een fijne overgang waar je sterker uitkomt!

In 2018 ben ik begonnen bij mensen aan huis. Sinds januari 2020 heb ik een praktijkruimte op een prachtige locatie aan de Stationsweg in Ede. Het gebouw heet Silva Sanat, dat betekent ‘helend bos’. Een toepasselijke naam, die aansluit bij mijn missie om mensen gezonder te maken.

Ik verkoop geen maaltijdvervangers of afslankproducten.

Achtergrond naam en logo Voeding & Fit

De naam Voeding & Fit staat voor met voeding fit(ter) worden. De juiste voeding binnen krijgen is namelijk een belangrijke stap naar gezonder gewicht en om je fit te voelen. Fit slaat ook op in beweging zijn om zo gezond te blijven.

In het logo zie je een boom met wortels. De boom staat voor balans, kracht en vitaliteit en de wortels voor voeding. De vlinder slaat op het proces van verandering in leefstijl, vergelijkbaar met het veranderen van een rups in een vlinder.

Logo voeding en fit slogan

Aangesloten bij:

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland