Leefstijladvies bij overgangsklachten

In de overgang verandert er veel in je lijf. Je gewicht neemt vaak toe en je figuur verandert, terwijl je hetzelfde eet. Ook kan het voorkomen dat overdag of ’s nachts het zweet ineens uitbreekt, de beruchte opvliegers. Goed nieuws, met voeding en een gezonde leefstijl kun je gewichtstoename en overgangsklachten verminderen.

De sleutel tot goede overgangsjaren is POWER!

P= Praat erover
O= Omarm het
W= Weet erover
E= Eet en leef bewust
R= Richting kiezen

Oftewel je bent niet de enige, want zo’n 1,6 miljoen vrouwen zitten momenteel in de overgang en het hoort erbij. Dus praat erover en omarm het. (H)erken de overgang door er meer over te weten. Zet voeding en leefstijl in om gezond te blijven. En bedenk dat op het moment dat je voor het laatst ongesteld bent geweest je als het mee zit nog zo’n 40 jaar tegoed hebt om te genieten van alles wat het leven mooi maakt.

Ik gun je een fijne overgang waar je sterker uitkomt. Daarom help ik je graag om grip te krijgen op je gewicht en overgangsklachten te verminderen, zodat je je beter in je lijf voelt en meer energie hebt.

Klinkt dat goed? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek door contact op te nemen via 06 39 37 43 88 of info@voedingenfit.nl.

“Je gaat het pas zien als je het door hebt”.
-Johan Cruijff-

Twijfel je of je in de overgang bent?

Bekijk hieronder de checklist overgang waarmee je meer inzicht krijgt.