Methode

Gezonder eten en leven begint met kleine stappen. Zoek je daarbij persoonlijke begeleiding of advies? Kies dan voor de stap-voor-stapmethode BE STRONG van Voeding & Fit.

BE STRONG staat voor belangrijke leefstijlfactoren die van invloed zijn op je gezondheid en zorgen dat je in balans blijft:

B = bewegen & stilzitten
E = eten & drinken

S = stress
T = tijd voor jezelf, energiegevers
R = ritme biologische klok & structuur
O = ontspanning
N = nachtrust
G = gelukkig zijn met jezelf, je lijf en je leven.

Met BE STRONG bedoel ik ook letterlijk, wees sterk. Want verandering vergt moed en gaat met vallen en opstaan. Realiseer je daarbij dat het niet perfect hoeft. Het gaat vooral om de verbeterstappen en groei die je maakt.

gedragsverandering

Aan de hand van de stap-voor-stapmethode BE STRONG help ik je om in kaart te brengen wat de onderliggende reden is van jouw leef- en eetgedrag en welke blijvende verandering(en) je nodig hebt om gezonder en energieker te worden. Je gaat ermee aan de slag en zet elke dag kleine stappen naar een gezondere leefstijl. Op een manier die bij je past en je levenslang volhoudt.

Klinkt dat goed? Neem dan contact op via 06 39 37 43 88 of info@voedingenfit.nl voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wees sterk, het zit in je!

Stap-voor-stapmethode Be Strong