Blog

Feestje op je bord

Met de zomer in het vooruitzicht voert Voeding & Fit van 15 april t/m 14 juni 2019 samen met de overkoepelende beroepsvereniging campagne onder de naam “Feestje op je bord”. Met deze voorjaarscampagne dagen we iedereen uit om gezonder te eten. Door nieuwe dingen uit te proberen, plezier te hebben in de keuken en te variëren met gezonde voeding wordt verantwoord eten iedere dag een feestje. Wij inspireren tijdens deze campagne met vrolijke gerechten en gemakkelijke recepten, allemaal met de focus op méér groente en méér fruit eten.

Iedere week staat er een nieuwe uitdaging centraal gericht op een gezonder ontbijt, lunch of diner. In totaal zijn er 9 uitdagingen in deze campagne. Doe je mee?

Als je in de campagneperiode (15 april t/m 14 juni) kiest voor begeleiding door Voeding & Fit, dan krijg je een gratis kookboek van Chickslovefood. Je kunt kiezen uit: Skinny six of 5-or less. Maak dus vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek door contact op te nemen via 06 39 37 43 88 of info@voedingenfit.nl.

Overgangsklachten

Ken je het sprookje van de menopauze en de zeven dwergen? Ik zal de dwergen aan je voorstellen, misschien herken je ze! Mopperpot (stemmingswisselingen), slapertje (slecht slapen, vermoeidheid), woestijntje (droogheid), zwetertje (opvliegers), ballonbuik (gewichtstoename), vergeet-me-niet (vergeetachtigheid) en paniekertje (overdreven emotionele reacties). Ik heb het sprookje niet zelf bedacht, maar het zijn wel de meest voorkomende overgangsklachten. Lees meer

De overgang

Vrouwen boven de 40 opgelet! Deze week ga ik de overgang onder de aandacht brengen. Ja, je leest het goed. Ik weet dat het een gevoelig onderwerp is, toch vind ik het belangrijk. Ik wil je namelijk overtuigen dat je met voeding en een gezonde leefstijl grip kunt krijgen op je gewicht en overgangsklachten en de kans op ziekten kunt verminderen. Zodat je energiek door de overgang gaat, wie wil dat nou niet!

Vanaf vandaag geef ik vijf dagen informatie en tips over de overgang. De volgende onderwerpen komen aan bod: wat is de overgang, overgangsklachten, opvliegers, gewicht en gezondheid. Dus houd mijn blog in de gaten en laat je overtuigen!